ingunn_web2.jpg

Ingunn Trosby

Kreativ leder/grafisk designer AMG

 

Ingunn startet byrået i 1992. Da var navnet Grafisk Verksted. Ingunn har bakgrunn fra salg og salgsledelse, men etter å ha gått School of Graphic Design i 1991 i Sveits ble det full satsing på grafisk design.

 

Ingunn er også en forkjemper for alt som er sporty og miljøvennlig. Hun har arrangert klimaaksjoner, hun står bak Sykle til trening-aksjonen og har fått utmerkelsen "Årets lokale klimahelt" i Kristiansand. På fritiden er hun helst utendørs – enten i en klatrevegg, i kajakken eller på ski. Hun har bodd i seilbåt i to år for å få følelsen av å være på tur hele tiden.

 

 

Therese Skauge Klokset

Grafisk Designer AMG

 

Therese har nettop sluttet. Therese har jobbet i Figuru siden 2001. Derfor synes vi det er litt brutalt å slette alle spor så vi lar bildene hennes ligge her litt til. Hun tar nemlig noen små oppdrag og bidrar når det topper seg i Figuru.

 

Et av Thereses siste store prosjekter var kokeboken "Saritas India", som hun både stylet, fotograferte og designet. Hun er mer enn gjennomsnittlig interessert i mat og har egen matblogg. Kokebokprosjekter er ikke overraskende blant favorittjobbene hennes. Og når hun ikke står på kjøkkenet på fritiden så reiser hun aller helst ut i den sørlandske skjærgården. Den har jo også mye god mat å by på...